Sol och blod

Vaknade förkyld och trött efter en natt med många vakna stunder. Kände inte för att gå ut i morse men efter ett samtal om att jag borde gå ut då det är skönt ute och då solen kom fram gick vi ut och ner till stan. Hela familjen bar solglasögon för att möta den underbara solens strålar, som vi längtat efter sol! Väl i stan uträttade vi några ärenden och jag gick ut till Djurgården för att köpa de sista årskorten från Ellas hjältar. Så underbart att gå längs Strandvägen längs vattnet och känna att det kanske snart är vår och med våren och ljuset hoppas jag att orken kommer tillbaka. Gick till Skansen för att köpa årskort på Skansen akvariet, några privatpersoner har skänkt årskort till Skansen. Vi hann precis innan de stängde, tyvärr var Junibacken stängt så det får vi köpa vid annat tillfälle.

På vägen upp till akvariet ringde de från hemsjukvården och berättade att morgonens blodprov kommit tillbaka och visade låga blodvärden (80) vilket innebär att Basti behöver en blodtransfusion igen. Detta kan ju förklara varför han varit så trött de senaste dagarna och sett lite extra blek ut. Eftersom vi har hemsjukvård kommer de komma till oss vid 23 ikväll för att koppla på blodet och vara hos oss under de två timmar som han får blodet. Vi får hoppas att detta går bra då det är första gången som vi gör detta hemma.

Jag och Basti mötte upp en vän till mig i stan och vi gick hem till oss för att äta. Det är så skönt att se Basti leka med andra och han behöver verkligen det. Basti tar varje tillfälle i akt oavsett om det är familj, vänner eller personal från hemsjukvården att busa och leka med dem. Han måste vara så trött på mig och Micke. Det är så skönt att träffa vänner och prata om livet men jag märker att jag lätt pratar om min situation och glömmer andras, ska bli bättre på detta för ingen vill umgås med en egoist ❤️

11 reaktioner på ”Sol och blod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s