Sova

Basti är en cool kille! När han bestämt sig för en sak blir det ofta så. Igår på ishockeyn blev han trött och ville sova, då somnade han. Igår kväll när vi kollade på melodifestivalen sa han att han ville sova och vände sig om i soffan och somnade. På samma sätt som att han somnar när han vill är det svårt att få honom att somna när han inte vill. I natt vaknade han strax efter 2 och ville kolla på paddan, då är det inte läge att säga nej för då blir han galen och riskerar att kräkas. Därför får han som han vill väldigt ofta på natten. Jag försökte säga att mamma skulle sova men det gick inte så bra utan munnen gick i ett på min lilla kille. Men efter ca 30 minuter ville han sova och då skulle han sova på min kudde och under mitt täcke, tog bara några minuter då tills han somnade nära mig.

Natten har varit lite jobbig då Bastis matmaskin har pipit några gånger då det kommit luft i slangen. Detta innebär att jag måste vakna av pipandet och därefter stanna maskinen och leta efter vad felet är innan vi får igång den igen. Detta gör att sömnen blir lite upphackad under natten och sedan ringer klockan vid 8 för mediciner. Låter kanske som lyx att sova till 8, men med upphackad sömn och allt annat hade det varit skönt att få sova så länge som kroppen önskade. Förstår samtidigt att så här är det ofta när man har barn oavsett om barnet är friskt, men vi är så bortskämda då Basti oftast sovit bra på nätterna och länge på morgonen. Nu vaknar jag även tidigt då hemsjukvården ofta kommer mellan 8 och 9. Nu ser vi fram mot en mysig dag i solen!

En reaktion på ”Sova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s