En söndag

Vi hade återigen planer igår på vad vi skulle göra idag, men det blev inte som vi tänkt idag heller. Basti vaknade ungefär 10.30 och somnade knappt två timmar senare då vi skulle gått ut. Eftersom Bastis mående styr vårt liv just nu var det bara att vara kvar hemma, men golvet dammsögs och tvättades i alla fall. Borde nog städa mer men får bli en annan dag även om det kryper i hela mig med tankar om att jag borde göra det nu och inte skjuta upp det. Försöker träna på att inte göra allt diekt utan att good enough räcker, men gör det egentligen det? Undra om alla som kommer hit tycker att vi har det stökigt och smutsigt och att jag inte gör det jag borde.. Egentligen spelar det ingen roll vad andra tycker om vad jag gör eller är, men det är svårt. Tittar mycket på sociala medier där alla verkar leva så bra liv. Alla verkar så glada och göra roliga saker hela tiden dessutom verkar de ha det så fint hemma och underbara relationer. Jag vet att livet inte är sådant och det är väldigt väldigt få om ens någon som lever ett perfekt liv, men ändå blir jag påverkad av detta med en inre stress. Jag vill också ha ett liv som rullar på och är roligt! Jag vill ha det liv som jag ser många har i sociala medier trots att jag vet att det inte kan vara så bra hela tiden, är inte det knäppt?! Men det kunde vara värre, trots cancern har vi det ganska bra.

Jag måste hitta saker som ger mig energi. Jag älskar att umgås med vänner, men det är svårt att få till det ibland med allas hektiska liv och nu i sjukdomstider. Funderar på hur jag ska komma iväg och träna, flera har erbjudit sig att ha Basti och gymmet ligget 100 meter bort men ändå blir det inte av. När någon har kommit hit för att ha Basti vill ju jag vara kvar hemma och umgås, annars går jag från en ”ensamhet” till en annan själv på ett gym. Micke försöker få mig att gå iväg och träna men lyckas tyvärr sällan. Just nu känns det som jag blir så ensam på gymmet, funderar på att köpa ett nytt träningskort på Friskis & Svettis för att få lite gruppträning. Frågan är bara om jag kommer komma iväg till det?

Idag fick Micke trots allt ut mig på en lång promenad, även om jag var lite sur på honom till en början så hade han ju rätt att det var skönt! Trots att det ena stunden snöade för att i andra stunden vara solsken så var det bra att komma ut. Jag lyssnade på musik och kom på mig själv att sjunga lite.

4 reaktioner på ”En söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s