Ishockey

Idag har vi varit och kollat på ishockey hela familjen och Bastis farmor. AIK ishockey hade Barncancerfonden Stockholm Gotland som matchvärdar. Vi blev upphämtade av en privatchaufför från Skoda och åkte till Hovet i en ny stor och fin bil. På Hovet fick vi gå in i VIP entrén och fick vara i en av restaurangerna som var abonnerad för Barncancerfonden. Det bjöds på korv, dricka, popkorn, chips och kaffe och kaka samt att det fanns pussel, TV-spel och annat för barnen. Det kom även en trollkarl innan matchen. Basti blev rädd för gnagis men gillade ändå att pussla och kolla på första perioden, därefter somnade han i farmors famn. Han sov resten av matchen trots all musik och skrik vid mål mm, måste varit en trött kille. Lagom till att vi skulle bli hämtade och åka hem vaknade Basti.

Vilket arbete som Barncancerfonden gör för barnen och oss familjer. Väldigt bra intiativ även av AIK med sponsorer. Fler lag och idrotter borde göra liknande saker då det är så uppskattat av oss familjer. Så om du har kontakter och vill ordna något för barnen med familjer som drabbas av cancer tveka inte att höra av er till Barncancerfonden.

När jag stod och väntade på att bilen skulle komma och folk strömmade ut ur arenan såg jag en kvinna vända sig om flera gånger för att titta på Basti och så berättade hon för sin man om pojken som hade en sond i näsan. Hon tyckte att det såg lite otäckt ut och att det var synd om honom samtidigt som hon konstaterade att de hade haft sådan tur. Om Basti kan ge folk perspektiv på livet på detta sätt är det jätte bra, uppskatta det ni har! Måste dock erkänna att det kändes lite konstigt att de reagerade så på mitt barn, men samtidigt har jag vant mig på folks blickar och kommentarer under dessa månader så det är ju bara att gilla läget. Basti ser inte ut som ett friskt barn och är inte frisk, men cancern ska inte stoppa vårt liv helt utan vi ska göra det han orkar och fylla livet med glädje och upplevelser. Upplevelserna kommer vara bra och dåliga men de bra ska dominera Bastis liv!

4 reaktioner på ”Ishockey

  1. Vad kul att det händer roliga saker för er.Att folk tittar får du nog tyvärr vänja dig vid för vi lever ju efter att alla ska vara stöpta i samma form

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s