Spruta

Idag skulle vi varit på avdelningen klockan 8.00 för sprutan som de hade missat att Basti skulle fått i onsdags. Vi hade bokat taxin till 7.30 men 7.15 fick vi ett meddelande om att de var försenade. Taxin kom ca 8.30 vilket innebar att vi blev en timme sena, men väl på avdelningen fick det snabbt för Basti att få sin spruta. Han är så duktig och ligger stilla men säger att det gör ont. Sjuksköterskan blev imponerad av hans lugn. Basti fick en liten bok som present idag efter sticket.

Nu måste vi vänta på avdelningen i tre timmar innan vi får åka hem om det inte uppstår några biverkningar. Vi får inte lämna avdelningen under dessa timmar. Jag hade hoppats på att vi kunde gått ner till lekterapin men får se om vi gör det när vi är klara 12.15 istället. Är lite kluvna känslor för det då det är roligt för Basti att få leka samtidigt som jag inte vill vara på sjukhuset mer än nödvändigt då det känns som vi är på sjukhuset mycket ändå.

En reaktion på ”Spruta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s