Besviken

Är lite besviken idag på vården, vet inte om jag har ”rätt” att vara det men är så det känns. Efter samtalen med läkaren om sprutan som de missat i onsdags efterfrågade jag återigen en genomgång av nästa fas i protokollet. Jag efterfrågade detta redan förra fredagen när vi var inlagda men då hann inte läkaren för att han skulle hem om jag förstod det rätt, detta trots att jag frågade tidigt på morgonen. Efter samtalen med läkaren skrev han upp att vi vid dagens besök på avdelningen skulle gå igenom detta med läkaren, detta har även hemsjukvården bekräftat att de läst i Bastis journal. Jag tog upp det när vi kom till avdelningen men läkaren hade inte tid förrän 13 och vi skulle få åka hem 12.15 efter att ha väntat i tre timmar. Jag kanske skulle stå på mig mer för att få genomgången med läkaren, men jag orkar inte riktigt det just nu och dessutom är jag inte sådan som person som kräver saker. Nu får vi hoppas på en genomgång på onsdag när vi ska tillbaka för cellgifter nästa gång och då jag tror att kortison behandlingen påbörjas igen. Jag förstår som jag skrivit innan att de har mycket att göra på avdelningen men jag hade önskat att sjukvården vore bättre i de här situationerna. Särskilt eftersom den här situationen vi är i kräver att vi föräldrar har koll. Det är inte personerna i vården jag är besviken på utan systemet.

Efter att ha Basti sovit ett par timmar efter det att vi kom hem idag blev vi hämtade för att åka till kusinerna för fredagsmys. Det betyder så mycket för Basti att få leka med tjejerna ❤️

3 reaktioner på ”Besviken

  1. Du har rätt att kräva mer från personalen angående vidare behandling stå på dig för annars tycker de att du som inte bråkar kan hunsas med,har egen erfarenhet från detta beteende.Kämpa för Bastis bästa.

    Gilla

  2. Betyder massor massor för oss och alla våra tjejer att ni finns i våra liv och att vi fortsätter ha våra mysfredagar tillsammans ❤️ Skratt och gråt oavsett vad så är vi som starkast tillsammans

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s