Vad hade hänt?

Jag har sådär bra koll på Bastis behandlingsprotokoll utan lever nästan från behandling till behandling för att inte bli överväldigad av hur mycket det är kvar. I lördags när vi blev utskrivna frågade inte jag om nästa behandling utan jag utgick från att nästa behandling var en spruta i benet på onsdagen, idag alltså. Eftersom jag inte fått någon kallelse ringde jag dagvården i tisdags och frågade, hade fått kallelse till den 7 februari och framåt med posten i måndags. En läkare ringde upp mig på eftermiddagen men kunde inte utläsa ur Bastis journal att det skulle vara någon behandling idag. Läkaren skulle kolla upp detta med sina kollegor och återkomma till mig på förmiddagen. Han återkom idag vid 17 och sa att jag hade rätt att Basti skulle fått behandling idag men att de hade missat detta. Han bad om ursäkt och tyckte det var bra att jag hade koll, men ska det verkligen få vara såhär? Måste vi som föräldrar ha koll på allt för att man inte kan lita på att sjukvården har koll? Under den här tiden har jag märkt att vi som föräldrar måste ha koll då detta inte är första gången som sjukvården missat exempelvis att ge mediciner eller att de har satt fel etiketter på medicinen och glömt blodprover på rummet som vi fått säga till om. Jag förstår att de har mycket att göra men får tyvärr inte bli fel. Nu vet jag att jag ska stå på mig och kräva svar när jag misstänker att något är fel och inte bara gills läget för detta handlar om den bästa jag har att kämpa för ❤️

Igår hade vi planer på att vi skulle hitta på massa olika saker idag då Basti var nålfri några timmar, men efter den jobbiga natten i kombination med lite förkylning har vi mest varit inne och tagit det lugnt idag. På eftermiddagen ringde de dock och frågade om vi var hemma så att de kunde komma med vårdhunden Moltas. Basti tyckte först att Moltas var lite stor men vande sig relativt snabbt och matade honom med sked och därefter ville Basti visa sina bilar och parkeringshus för Moltas som var måttlig imponerad. Nu hoppas vi att Moltas kan komma nästa onsdag igen innan Basti får behandling. Underbart vad djur gör med oss människor. Idag var det 4 år sedan vi fick avliva en av mina katter som jag hade haft i 12 år och imorgon är det ett år sedan vi fick avliva min hund också. Jag önskade att vi skulle ha möjligheten att ge Basti en uppväxt med djur men vi får se framöver vad som händer då det inte är möjligt just nu.

4 reaktioner på ”Vad hade hänt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s