Temperament

Basti har mycket egen vilja och är ofta svårt att ändra hans vilja när han bestämt sig för något. Det går oftast inte att muta honom utan antingen får man säga nej eller göra som han vill. Vårt agerande styrs av vad vi orkar och vad det är han vill, vi vill inte få en bortskämd kille som tror att han kan få allt bara för att han skriker samtidigt måste vi välja våra strider då Basti redan har en massa motgångar i livet med sin sjukdom. Det är en balansgång som det mesta är här i livet och där vi hoppas att Basti kommer vara en lika fin kille när han blir äldre som idag.

Micke har tagit många nätter med Basti efter att vi kom hem från sjukhuset. I natt vaknade jag vid 2-tiden och då satt de i fåtöljen och myste för att Basti vaknat och ville det. När jag kom upp ville Basti sova med mig i sin säng, men han ville inte sova utan titta på paddan och prata. När jag ville sova började han ropa efter Micke och han blev argare och argare när han märkte att vi inte gjorde som han ville. Till slut fick han som han ville då han började kräka ner sängen igen, precis som igår då han blev arg på morgonen. Även när han skulle borsta tänderna blev han så arg att han kräktes. Han har ett enormt temperament och stark vilja vår kille. Hoppas han kan använda detta till en styrka i livet ❤️

Basti och Micke somnade sedan i soffan och jag fick lägga mig i min och Mickes säng igen efter ca 1,5 timme. Känns som sängen är min eller Mickes just nu och inte vår som jag skrivit tidigare. När klockan ringde i morse vid 8 sov mina killar så gott. Är imponerad av Basti som sover med båda maskinerna och med alla sladdar som ger honom energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s