Superhjälte

Superhjältar finns i olika former och skepnader. Det som gör dem till superhjältar är att de har olika styrkor som de använder till något bra, det är i vart fall min beskrivning av en superhjälte. Basti är min superhjälte! Han har ett stort hjärta och en enorm kämparanda som han använder till att bekämpa cancern men även för att sprida glädje och styrka till sin omgivning. Det är underbart att en sådan liten människa kan ge så mycket kärlek och vara så klok samtidigt som han tyvärr mår dåligt i omgångar.

Basti är inte ensam om att vara en superhjälte som kämpar mot cancern. Jag blir förundrad varje dag över vilken styrka och positiv inställning dessa barn har. Hur de lever i nuet och gör det bästa av situationen trots allt de måste gå igenom. Att ha denna inställning till livet, sjukdomen och behandlingen tror jag är väldigt viktigt för våra superhjältar. Tyvärr har jag upplevt att denna inställning och styrka inte alltid räcker för kampen mot cancern men dessa barn tillhör våra superhjältar som vakar över oss.

Tänk om alla vi människor skulle kunna lära bara lite av dessa superhjältar för att uppskatta allt vi har i det stora och i det lilla. Leva i nuet och göra det bästa under de olika förutsättningar som vi har är något jag ständigt försöker lära mig. Att se möjligheter istället för problem är det som gör att jag orkar i den här situationen. Jag har aldrig accepterat att någon pratar om att det inte skulle gå bra för Basti även när han var som sjukast och bara låg och hade ont. Det finns inte i min värld att det här inte kommer gå bra för Basti. Han är min superhjälte som ska besegra cancern ❤️

2 reaktioner på ”Superhjälte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s