Juice

Känner mig lite hängig och frusen ikväll, får inte bli sjuk. För att försöka förhindra sjukdom har vi gjort juice och druckit te. Håll tummarna för att jag vaknar upp frisk och pigg imorgon. Det är extra viktigt att försöka hålla sig frisk nu när Basti är sjuk, dels för att inte smitta honom och dels för att kunna ta hand om honom. Jag hoppas att våra juicer med apelsin, morot, äpple och ingefära samt med citron, spenat och ingefära ska hjälpa mig. Har ni några bra tips på bra juicer eller annat för att försöka undvika att bli sjuka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s