Bokad resa

Igår bestämde vi oss efter att ha stämt av med alla som är underbara och kan hjälpa oss med Basti en vecka. Det känns skönt och välbehövligt att komma iväg, resan är bokad men allt kan fortfarande hända. Vi har funderat länge på resmål då vi vill ha mycket sol och värme men samtidigt inte åka för långt bort då vi max ville vara iväg en vecka. Vi har övervägt Kanarieöarna, Egypten och Thailand men vi bestämde oss sedan för Abu Dhabi där vi hoppas få sol och värme. Skulle det hända Basti något är det inte så lång flygresa heller. Då inkomsterna är reducerade när vi inte jobbar nu utan är hemma med Basti var det även väldigt tacksamt med en resa som inte är allt för dyr. Hoppas att detta kommer bli bra för alla parter och att det blir ordentlig påfyllande av energi för oss.

Idag blev vi utskrivna från avdelningen och åkte direkt till Haga Forum för brunch som Barncancerfonden Stockholm Gotland anordnade. Det var väldigt mysigt med den miljön och god mat, men lite ovanligt att se många av de vi brukar träffa på avdelningen i den miljön. Basti åt inget men drack lite juice i vart fall. Han verkar vara törstig nu då han även i natt vaknade många gånger och ville dricka vatten. Förutom att Basti ville dricka så pep hans matmaskin flera gånger vilket gjorde att jag inte kunde sova så bra och därmed är ganska trött idag.

Det är väldigt skönt att komma hem, men mina galna städtankar kommer direkt så jag hinner knappt in förrän väskorna är uppackade, tvättmaskinen igång och ytorna avtorkade. Mitt i detta kräks även Basti, han har inte kräkts eller haft diarré under hela vistelsen på sjukhuset. Nu känns han svettig och har rodnad på överkroppen och 35,9 i temp, så just nu väntar vi på att hemsjukvården ska återkomma. Håll tummarna för att allt ordnar sig och att vi får vara kvar hemma.

4 reaktioner på ”Bokad resa

  1. Så klokt av er att tänka på att ladda energi, tillsammans! O att dessutom få lite sol o värme blir ännu mer boost. Underbart att ni har nära o kära som kan hjälpa till ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s