Mellandag

Idag händer det inget särskilt för oss. De har gett första dosen som stoppar effekten av cellgifterna vilket innebär att vi nu bara väntar på att han ska utsöndra klart så att vi förhoppningsvis kan åka hem imorgon.

Basti mår fortsatt väldigt bra och leker och busar. Vi har varit nere på lekterapin två gånger idag i totalt två timmar. Basti går runt och leker med de olika sakerna som finns samtidigt som munnen går i ett. Någon som jobbade där nere sa att de inte kände igen Basti men det är det här som är vår vanliga Basti. Det är gulligt att se att han ofta dela med sig till de andra barnen när det gäller leksaker just nu, men tror det går i perioder. Vår Basti är en sprudlande glad och trygg kille som älskar livet och allt vad det kan erbjuda. Att få se att vår Basti börjar komma tillbaka är underbart och något jag njuter av. Jag slår oftast bort tankarna på att medicinen kommer att påverka honom mycket igen så att han inte är sig själv, men då får vi påminna oss om att Basti kommer tillbaka precis som den här gången.

Just nu håller vi på att se över möjligheterna att resa iväg i mars en vecka, det gäller bara att få ihop det med Basti. Vi har turen att många i vår närhet ställer upp för oss så det borde bli möjligt. Det är skönt att Basti mår bra och är trygg med så många andra vuxna förutom oss då det underlättar vårt liv. Att få åka iväg till sol och värme med Micke skulle innebära så mycket för oss. Tänk att få somna och vakna upp bredvid varandra utan något som piper och att få fokusera på vår relation. Jag tror att de flesta relationer påverkas på ett eller annat sätt av en sådan här situation och det gäller att jobba för att det ska bli så bra som möjligt både under och efter den här resan. Vi hanterar alla denna krissituation olika och under dessa förhållanden är det lätt att det sliter på relationen, eller jag märker att det sliter på vår relation och därmed blir den här resan än viktigare. Det gäller bara att våga ta sig den tiden utan Basti för vi vet att syftet med resan kommer att gynna även honom ❤️

2 reaktioner på ”Mellandag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s