Resultat

Bastis värden var jätte bra! Cancercellerna är borta. Sådan lättnad att det funkat hittills trots att han inte fått fulla doser av cellgifterna. Nu hoppas vi att kuren går bra, hjulgranen är utrustad med cellgifter som ska vara igång i 24 timmar. Därefter ska det verka i 24 timmar innan man bryter effekten och man börjar mäta koncentrationen i blodet. När den är under 0,2 får vi åka hem. De tar även PH värde på urinen för att se om han får tillräckligt med dropp. Vi måste byta blöjor minst var tredje timme och smörja rumpan med mycket salva så han inte får sår som han fick första gången.

Efter att ha busat mycket idag på avdelningen ligger han nu och vilar, undra vad det kommer innebära för natten.

Ikväll ska jag få massage, sådan lyx! Hela den här veckan känns lyxig och energigivande, trots att vi är på sjukhuset nu. Är så tacksam för barncancerfondens arbete och alla som bidrar till deras arbete.

4 reaktioner på ”Resultat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s