Egentid och överraskningar

Om allt går enligt plan, vilket det inte gjort den senaste tiden, blir det mycket egentid för mig den här veckan.

Jag började idag med att fixa naglarna. Att sitta helt tyst utan att behöva göra något eller tänka är så skönt ibland. Även om det inte är skönt att fixa naglarna så är det som att jag går in i en bubbla och lyssnar på de andra som pratar om deras liv. Jag vet aldrig vad jag vill ha för färg på naglarna men efter några år har min nagelteknolog lärt sig vad jag gillar. Skönt att slippa fatta beslut och bara lita på någon annan.

När jag kom hem fanns det fina överraskningar till hela familjen! En nalle till Basti från Mejas änglar och några reflexänglar. Meja är 9 år och har cancer. För att ge till andra barn gör hon olika änglar som hon säljer och pengarna går till överraskningar för andra barn med cancer.

Jag och Micke fick leverans från godisboxen som innehöll godis och biobiljetter! Tack fina ni för denna överraskning, längtar redan efter biobesöket!❤️

Imorgon är planen att jag ska äta middag med en vän och på torsdag väntar spa på Sturebadet med Barncancerfonden och AW på mitt förra jobb. Detta är planen men vi får se om allt går att genomföra. Basti läggs in på onsdag så hans mående kommer styra vad jag kommer iväg på.

Idag har Basti ätit både lite clementin och lite smörgås. Lagom till nästa behandling kanske det har vänt! Så tråkigt att man inte får vara kvar på en nivå då det går framåt. Bastis värden för vita blodkroppar hade blivit lite sämre igen, men kommer ju vara så. Men inget stoppade Basti ikväll från att gå ut med ryggsäcken med näringsdroppet för att åka lite pulka. ❤️

En reaktion på ”Egentid och överraskningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s