Söndagsmys

För lite miljöombyte blev vi idag hämtade av Bastis farbror för att åka hem till dem med alla kusiner, Frans och faster såklart. Blev söndagsmys med tacos, vi är lite tokiga då tacos tillhör fredagsmyset egentligen 😉. Basti leker väldigt bra med kusinerna och han blir så mycket äldre av att leka med dem. Han lär sig många nya saker och ord vilket är utvecklande då han inte träffar så många barn just nu. Känns ibland som han har en äldre hjärna än en tvåårings när man pratar och leker med honom så det blir intressant att se hur det går på förskolan med jämnåriga kompisar senare. Har hört att det är lätt att barnen blir lite lillgamla när de varit sjuka ett tag vilket kanske inte är så konstigt då barnen umgås mycket med vuxna.

Känner mig trött och sliten just nu. Basti sover dåligt på nätterna och verkar ha ont. Pratade med hemsjukvården om detta och vi hoppas kunna justera smärtlindringen så att han slipper ha ont. Förhoppningsvis innebär en justering att Basti kan sova bättre på nätterna och även vi. Är väldigt viktigt med sömn har jag märkt. Hade nog behövt komma bort ett tag och bara koppla av för att samla energi. Den ständiga kontrollen på mat, medicin, läkarbesök mm samt den känslomässiga bergodalbanan tar på krafterna måste jag erkänna. Att se alla fina bilder och höra om berättelser från allas resor får mig att bli en aningens avundsjuk och då längtar jag bort.

6 reaktioner på ”Söndagsmys

  1. Du är alltid välkommen till Holmsund men så mycket värme, sol och bad kan vi tyvärr inte erbjuda. Däremot vila, häng och god mat. När helst du vill. ❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s