Middag

Ikväll har vi haft förmånen av att få äta middag med våra närmsta som hjälper oss i den här kampen på ett underbart sätt. Det fanns så mycket kärlek och skratt under middagen vilket är underbart trots omständigheterna som är. Basti lekte med sina bonuskusiner och trots den relativt stora åldersskillnaden lekte de med Basti på hans rum medan vi vuxna åt, den enda som inte fick vara med och leka var Frans som bara ville äta upp leksakerna. Men Frans fick vara med innan och efter leken på rummet då det bland annat var affär på rummet.

Tjejerna var även mycket nyfikna när hemsjukvården kom och kopplade Bastis dropp. För att göra det lite extra roligt för dem tog sköterskan fram stetoskopet så att de fick lyssna på varandras hjärtan. Det är mycket uppskattat den lilla extra tid som personalen ger till barnen i samband med dessa besök, känns som det är de rätta personerna på de jobben. Är verkligen lyxigt med den hjälpen för annars skulle det innebära att vi var tvungna att vara kvar på sjukhuset då Basti får dropp 16 timmar per dygn. Blev en backning på Bastis mat idag efter att jag stämde av med dietisten vilket innebär fem gånger 60 ml per dag plus 25 ml per timme i fyra timmar på natten. Detta innebär även att de fick öka mängden dropp till honom, men bättre det och att han får behålla maten. Det innebär även att jag får sova bredvid Basti och en ryggsäck som låter som en tidsinställd bomb och en matpump som låter med jämna mellanrum, men det ska nog gå bra.

4 reaktioner på ”Middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s