Mediciner

Nu har jag börjat att förbereda ett dygns mediciner åt gången till Basti för att testa om det går bättre och snabbare än att ta inför varje gång han ska få mediciner. Det blir väldigt många sprutor som ska ges i sonden. Basti har börjat reagera på morgonen när jag ger medicin och säger att jag ska sluta för det kommer vatten i näsan. Jag undrar hur det känns när jag ger medicin och att ha en sond. Tidigare har han inte visat några tecken av att vara besvärad på detta sättet av sonden så vi får hoppas att det bara är något tillfälligt för utan sonden vet jag inte vad man skulle göra. Förutom medicinerna ger vi även sondmaten vid fyra tillfällen per dag, men då Basti kräkts så mycket de senaste dagarna har vi minskat mängden och hoppas att det ska bli bättre. Det innebär dock att han kommer ha näringsdroppet på natten längre än vi hoppats, men bättre det än att man prutar i mat som han ändå bara kräks upp.

En reaktion på ”Mediciner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s