Förskolan

Äntligen fick Basti komma till förskolan idag. Jag berättade för honom imorse att vi skulle dit och han blev jätte glad. Genast började han räkna upp sina kompisar som han skulle träffa. När vi kom till förskolan stod hans kompisar och väntade på oss vid grinden. Trots att han varit ivrig att träffa sina kompisar och pratat hela vägen dit om dem så blev han blyg när han först träffade dem. Men sen släppte det och han gick runt på gården och undersökte saker tillsammans med sina kompisar. Tyvärr var det många av hans kompisar som var sjuka men han fick träffa några i alla fall vilket var jätte roligt att se. Är glad att hans fröken hjälper oss på detta sätt och tog ut några barn trots att de inte brukar vara ute på eftermiddagen just nu. Just nu är det inte aktuellt att vara inne på förskolan med anledning av smittorisken, men vi hoppas på ett nytt besök snart igen.

Idag var det även nålbytar dag vilket innebar att han slapp nålen några dagar och då passade vi även på att bada. När de skulle sätta tillbaka nålen var det så mysigt att se hur de från hemsjukvården lekte och busade med Basti så att han slappnade av och var väldigt duktig. Som present för att Basti var duktig fick han en ny kompis som liksom Basti skulle ha en massa tejp på olika ställen. Bastis värden är fortsatt bra så vi kan öka på hans cellgifter som han får varje kväll.

Även jag har varit ute idag och gått i snön med vagnen. Även om jag inte nådde till 10000 steg så var det mycket bättre än på lång tid för min del.

4 reaktioner på ”Förskolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s