Minska smärtlindringen

Vi har sakta börjat minska Bastis smärtlindring i förra veckan vilket verkar ha gått bra. Igår ringde jag avdelningen igen för att försöka minska ytterligare. Nu är planen att vi halverar metadonet i 3 dagar och därefter tar bort det helt och därefter får vi se vad nästa steg är. Då metadonet försvinner även en annan medicin, så skönt att de kanske blir mindre mediciner hela tiden. Min förhoppning är att vi ska kunna ta bort de två smärtlindrande medicinerna som han får på natten snart. Även om vi förbereder medicinen och har den vid sängen så ringer ändå klockan vid 2 och man måste vakna till för att fixa allt.

Basti har nu haft sin poliströja i snart 2 dygn och jag låter honom ha den då den inte verkar smutsig och han är supernöjd ❤️

Vi skulle egentligen gått förbi förskolan idag på eftermiddagen var min plan men då det blåser så mycket och ska börja snöa känns det bättre att avvakta med det besöket då vi inte vill gå in på förskolan med anledning av smittorisken. Nu är min plan att vi går förbi där om 2 veckor istället om det är bättre väder. Även om man säger att det inte finns några dåliga väder så finns det de som är mindre lämpliga för Basti just nu känns det som.

2 reaktioner på ”Minska smärtlindringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s