Måndag

Idag har vi en lat måndag.. Våra veckor består numera bara av dagar känns det som så det kan vara måndag, fredag eller lördag utan att det är någon större skillnad. Den dagen som fortfarande är lite speciell är onsdagar då det oftast innebär behandling.

Dagen började med att lämna blodprover. Känns som väldigt skönt att slippa åka iväg och lämna de proverna, men när han inte behöver droppet längre så kommer vi åka iväg för att lämna prover 2-3 dagar i veckan. Det blir säkert bra det också men just nu får vi uppskatta den hjälpen.

Vi fick precis resultatet avseende blodproverna nu och äntligen är alla värden relativt bra. Blev så glad när de ringde och meddelade detta, tänk att ett sådant samtal kan ge så mycket energi.

Eftersom det är den 15e idag har vi även skickat in ansökan om föräldrapenning. Livet förändrades verkligen på många sätt när Basti blev sjuk. Ett sätt det förändrades på var att vi nu får vabba vilket givetvis påverkar ekonomin. Är så tacksam för att vi har en barnförsäkring till Basti och för all hjälp vi får för att få ihop allt. Vill uppmana alla som läser detta att se över sina försäkringar när det gäller er själva och era ev barn så att ni klarar er om olyckan eller sjukdomen är framme.

4 reaktioner på ”Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s