Ute

Idag har vi varit ute! Så himla skönt att komma ut trots att det var ganska kallt då det blåste och var lite grått. Vi fick sällskap av farfaster med fru vilket gjorde att vi faktiskt kom ut. Så tacksam för sådana intiativ!

Vi tog på Basti en massa kläder för att gå och titta på fåglarna. Vi startade med att titta på några brandbilar som stod parkerade utanför huset och därefter styrde Basti promenaden till lekparken. Så skönt att se att han vill leka och åka karusell, gunga mm. Det var alldeles för länge sedan sist känns det som. Det är även ett framsteg att han ville leka då vi vid förra tillfället vid lekparken endast gick igenom eftersom Basti inte ville lämna vagnen. Efter att vi varit i lekparken gick vi förbi en hög med utslängda granar och under den sover tomten enligt Basti. Han har verkligen fastnat vid tomten som han gillar och jag tror inte det är för att han fått paket utan för att han verkar gillar tomten oavsett paket eller är det bara för att han lärt sig vad tomten är. Därefter gick vi och tittade på änderna. Vi skulle egentligen gått till 4H-gården men Basti somnade i vagnen påväg dit ❤️

Basti har idag vägrat att vi skulle ge honom mat i matpumpen. Så fort jag kommer fram med pumpen skriker han och kväljs, detta innebär att jag nu får ge honom mat med sprutan istället. Förhoppningsvis blir det bättre och att han får behålla maten.

5 reaktioner på ”Ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s