Immunförsvar

Bastis värden för neutrofiler har börjat bli bättte! De har under lång tid inte varit mätbara vilket resulterar i att Basti inte haft något immunförsvar och inte fått ta cellgifter i sonden som han skulle gjort. Men nu har som sagt värdena börjat bli bättre även om han har väldigt dåligt immunförsvar fortfarande men han har fått börja ta cellgifterna i sonden igen i vart fall, sedan får vi se hur det utvecklar sig.

Morgonen startade med att Basti kräktes när vi gett honom hans mediciner och höll på att ge sondmaten. Då var det bara att stoppa maten och in i badrummet för att fixa iordning oss. Så skönt att slänga in hans och mina kläder i tvättmaskinen direkt, ni förstår hur tacksam jag är för tvättmaskinen ❤️

När vi höll på att fixa i badrummet kom hemsjukvården och kopplade bort näringsdroppet samt för att byta plåster på porten. Basti var så duktig och låg och snackade med dem samt hade koll på vad de gjorde i spegeln ovanför skötbordet. Planen är annars att vi ska försöka öka maten med 5 ml per mål varje dag för att komma upp i 180 ml per mål och då berika maten så att han slipper detta näringsdropp och därmed blir vi mer fria utan att behöva passa hemsjukvårdens besök två gånger per dag. Idag gjorde Basti trots kräkningen framsteg genom att dricka lite vatten och äta en halv clementin 😁

2 reaktioner på ”Immunförsvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s