Dagarna går

Tiden bara går och dagarna passerar utan att det känns som jag gör någonting annat än att vakna och gå och lägger mig. Om detta hade varit innan Basti blev sjuk skulle jag klättrat på väggarna för länge sedan. Att bara vara hemma utan att göra något är vad vi gör just nu känns det som, men om man kollar i backspegeln så har vi ändå haft besök varje dag av familjen, städat och tvättat samt tagit hand om Basti. Vi har alltså gjort något även om det inte är samma saker som vi gjorde tidigare. Det jag tror jag skulle behöva nu är någon som kom hit och tog med mig ut på promenader för det brukar jag må bra av men ändå blir det inte av. Jag brukar må bra av att träna när jag kommer iväg, men trots att det är typ 100 m till gymmet så kommer jag inte iväg. Men snart kanske det blir av..

Idag när hemsjukvården var på besök tog vi även blodtrycket som visade sig vara bra fortfarande då han får blodtryckssänkande medicin. Vi lyckades både sätta ditt droppet och mäta blodtrycket medan han sov. Vilken kille han är ❤️

<<
t har blivit lite bakslag idag vad det gäller Bastis mat då han fortsatt att kräkas vid två tillfällen till. Vid samtliga tillfällen idag har det varit samtidigt som han fått sondmaten och vid de sista tillfällena var det även i kombination med att jag åt en banan och Micke åt en kaka. Stackars Basti har verkligen svårt med matdofter. Vi får hoppas att det snart blir bättre, har haft kontakt med hemsjukvården nu på kvällen som skulle fundera på om vi ska förändra något. Basti är annars väldigt pigg och glad idag och har busat med sina kusiner ett par timmar.

3 reaktioner på ”Dagarna går

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s