Blommor

Idag, några månader efter första samtalet, hämtade vi blommor som mitt jobb skickade när Basti blev sjuk. Vi är tacksamma för blommorna och för förståelsen hos blomsteraffären i Norra Djurgårdsstaden som erbjöd sig direkt att vi fick hämta blommorna när det passade och därefter har de kontinuerligt ringt för att påminna oss om blommorna så vi inte glömt bort dem. Det kallar jag service och omtanke. Blev även bemötta med en kram när vi kom till butiken och Basti fick en jätte fin nalle. Det är verkligen fantastiskt att bli bemött med denna värme ❤️

Vi har nu via Ellas hjältar även fått flera årskort till bl.a. Leos lekland, Skansen, Skansen akvariet, Gröna Lund och Junibacken samt enskilda besök till Fjärilshuset och Aquaria. Nu längtar vi tills vi ska börja använda dessa årskort så att Basti får en massa nya positiva upplevelser. Tack alla ni som gjort detta möjligt! ❤️

4 reaktioner på ”Blommor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s