Hemma!

Vad gör man när man är hemma? Känns så overkligt och konstigt men samtidigt skönt. Basti blev väckt vid 9 i morse av hemsjukvården som stängde av hans dropp och tog ut nålen då den ska bytas idag. Sedan ville Basti leka samtidigt som jag ville fixa allt här hemma. Det var på det sättet skönt att vara på sjukhuset för då fanns det inget annat att göra än att fokusera på Basti och vila när han vilade. Hemma ser man allt man borde eller kan göra såsom att ta hand om tvätten, städa ut julen, städa och plocka undan i Bastis rum där vi inte hunnit ta bort urvuxna kläder utan bara fyllt på med nytt och alla nya leksaker och pyssel har bara lagts på hög utan ordning. Det kanske inte är hela världen att inte allt är fixat hemma, men jag har svårt att koppla av hemma då jag ser allt som kan göras. Nu fixade jag det mesta av detta när Basti sov så att jag kan ägna mig åt Basti när han vaknar. Måste nog lära mig att koppla av även hemma om vi ska orka hela vägen. Nu väntar jag på att Basti vaknar och att hans mat är färdig.

2 reaktioner på ”Hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s