Underbar stund

Han vaknade i natt och kröp över till min säng. Han la sig på min arm under täcket och tittade på mig med sina stora blå ögon. Han var klarvaken och väldigt nöjd med livet. Han pekade på mitt hår, mina ögon, min mun, och näsa samtidigt som han berättade att det var mammas, ögonen glittrade. Han pekade även på sitt hår, näsa, ögon, mun och haka och berättade att det var Bastis. Jag pussade honom på pannan och sa att jag älskar honom. Han log, tittade på mig och sa älska dig. Det var första gången min älskade son sa de orden till mig och mitt hjärta smälte samtidigt som det kom en tår. Jag hoppas innerligt att det inte var sista gången han sa detta utan bara början. Hans vackra ögon och leende får mig att smälta, tänk att han trots allt han är med om och att vi nu sover på sjukhus uppkopplade med dropp kan få en stund som denna. Det är något att ta med sig resten av livet ❤️

Efter detta kröp han tillbaka till sin säng efter att vi hade tittat på varandra en stund. Där ville han titta på sin telefon. Han konstaterade att TVn sov och att mamma skulle sova men Basti skulle minsann vara vaken. Han sa natt natt till mig och fortsatte titta på telefonen. Jag tror att jag somnade till några minuter åt gången i alla fall medan han var vaken. Efter någon timme tyckte jag att telefonen och Basti också behövde sova vilket han gick med på om han fick sova i min säng. Han kröp tillbaka till min säng, la sig på min arm och somnade. Jag pussade honom på huvudet och sa att jag älskar dig. Min älskade Basti är en så klok kämpe med ett stort hjärta ❤️

Jag är tacksam för all tid som vi nu få spendera tillsammans då vi annars skulle ha varit på jobb och förskola samt haft stressiga vardagar med att hinna med att laga mat och städa mm. Det är klart jag önskade att vi slapp vara i den här situationen där Basti är sjuk och mår dåligt, men vi måste fokusera på de bra sakerna och kämpa tillsammans. Den energin de här stunderna ger gör att vi kommer orka hela detta maraton.

6 reaktioner på ”Underbar stund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s