Clowner

Äntligen kom clownerna till avdelningen! Basti har längtat sedan i lördags efter clownerna då det var det första han sa när han vaknade. Idag fick Basti både ett bi, en kanin och en julklapp av clownerna. Han var ganska tyst och blyg med clownerna idag men på rummet blev det mer fart. När Basti vaknade idag hade han lite feber, men vi hoppas att det bara var något tillfälligt då han saknar immunförsvar så blir det feber mer innebär det antibiotika igen. De ska även undersöka om vi kan få hemsjukvård som kan hjälpa till om han behöver näring eller dropp intravenöst. Då Bastis blodvärden var låga igen väntar vi på blod som ska komma.

4 reaktioner på ”Clowner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s