Sjukresor

Jag blir ständigt förvånad över hur svårt det kan vara med dessa sjukresor. Antingen kommer de väldigt mycket försent, kommer utan bilstol trots att vi bokat det, hittar inte till sjukhusets upphämtningsplats för sjukresor och färdtjänst eller så hittar de inte hem till oss så vi får gå en bit med Basti för att hitta dem istället. När de väl hittar fram så ringer de till oss men det har aldrig hänt att chauffören samtidigt som de väntar på oss några minuter går ut för att börja installera bilbarnstolen utan det gör de alltid när vi kommer ut och därmed måste stå ute med Basti tills de installerat den. Idag när vi skulle åka hem hittade först inte chauffören till upphämtningsplatsen och när han väl hittat la han bara in bilbarnstolen i baksätet och sa att han inte visste hur man skulle sätta fast den. Som tur var visste jag hur den skulle sitta och löste problemet så att vi kunde komma hem, men ska det få vara så här dåligt med sjukresor och färdtjänst?

När vi kom hem idag väntade ett paket från Viaplay som uppmärksammat Bastis situation via Ellas hjältar och ville skicka något till honom samt ge honom ett åts abonnemang. Vi är väldigt tacksamma för detta och Basti nyttjat abonnemanget på sin platta.

Eftersom han inte varit hemma sedan julafton och han då inte mådde särskilt bra fanns det även julklappar kvar under granen till honom. Han fick en doktorsväska som vi köpte innan han blev sjuk, men tror att han uppskattade den ännu mer nu då han känner igen de olika sakerna i väskan. Att se den glädjen i hans ögon över att vara hemma och se sina leksaker är helt underbart! Jag hoppas att vi nu får vara hemma ett tag. Vi har permission till en början och ska tillbaka imorgon förmiddag men om allt då gått bra blir vi utskrivna. Sedan får vi se om han får cellgifter på onsdag eller om de tar bort den dosen pga hans mående i övrigt.

3 reaktioner på ”Sjukresor

  1. Hoppas det fungerar och ni nu får vara hemma en längre period.Färdtjänsten fungerar nog tyvärr lika dåligt på många platser

    Gilla

  2. Sjukresor och färdtjänst fungerar otroligt dåligt och drabbar dessutom de som redan har det tufft (därav sjukresor/färdtjänst) märker av det otroligt ofta i jobbet.

    Skönt att ni är hemma och håller tummarna för att ni får stanna hemma nu ❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s