Vänt på dygnet?

Basti är väldigt trött på dagarna just nu och orkar inte göra särskilt mycket. Om han inte sover i sängen ska jag bära honom runt runt i korridorerna. Då ska han sova mot mitt bröst. Att bara gå runt på detta sätt är väldigt tråkigt då det inte händer något. Flera ur personalen tycker att jag borde ha stegräknare och andra frågar om jag försöker göra spår i golvet. Men jag rör inte på mig särskilt mycket utöver detta så är väl bra att han får mig att röra på mig i alla fall. Hoppas på förändring av detta när vi slipper vara på sjukhuset hela tiden. Det enda positiva är väl att jag just nu inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte är ute trots vädret.

Basti sover mycket på dagarna då han får mycket smärtlindring fortfarande som gör honom trött. Men det kan också bero på att han är vaken endel på nätterna. Nattsköterskorna brukar hjälpa till att byta blöjor men trots att hon i natt kollade till om det behövde bytas varje timme så var jag uppe minst fyra gånger i natt. Sedan ska han kolla på barnkanalen på telefonen. Att försöka få honom sova när han inte vill känns som en onödig strid när jag själv är väldigt trött, att få honom att vara vaken när han vill sova på dagen känns väldigt jobbigt då han bara skriker. Så jag kör just nu minsta motståndets lag och så hoppas vi att det blir bättre när vi kommer hem för att han får mer intryck hemma. Vi hoppas på att bli utskrivna i helgen om allt går enligt plan, vilket det förvisso inte gjort någon gång hittills men någon gång ska väl vara den första..

5 reaktioner på ”Vänt på dygnet?

  1. Hejja er. Jag tycker minsta motståndets lag låter som en helt utmärkt lösning. Jag kan tipsa om radio i ena örat medan du traskar runt. P1, P3 dokumentär, studioett, ljudböcker. Jag har en Ergonomisk sele av märket Manduca (ergobaby) är nog likvärdig. Med den kan jag ännu bära min 3.5 åring på ryggen och 1.5 åring på magen inåtvänd (och ryggen). På magen blir dock väldigt tungt i längden.. Hoppas ni får komma ut i helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s