Nyår

Förra året var jag jätte förkyld och funderade på om vi skulle avboka en nyårskryssning eller inte. Men vi följde med på kryssningen och hade en jätte rolig kväll. Dagen efter när vi alla paren pratade om vad vi önskade av 2017 var det barn och giftermål medan vi inte hade någon särskild önskan. Vi önskade att alla skulle få vara friska och det skulle bli bra på våra nya jobb. Jobben har blivit jätte bra och jag har lärt känna många nya fina människor och lärt mig mycket samtidigt som jag har mycket kontakt med mina gamla kollegor. Året har varit som alla andra år till en början med med- och motgångar som det väl är för alla även om den bilden inte alltid visas i sociala medier.

I oktober förändrades vårt liv drastiskt och min önskan om att få vara friska uppfylldes inte. Är tyvärr ganska van att önska mig saker på nyår som inte uppfylls under året. Vet inte hur många år jag önskade att vi skulle bli gravida innan vi fick det underbara beskedet 2015. Detta visar väl att man aldrig ska sluta önska eller hoppas för även om livet inte blir som man vill direkt så kan det bli bra. Min högsta önskan nu inför 2018 är såklart att Bastis behandling ska gå så bra som möjligt och att han ska få må bra emellanåt i vart fall.

Förra året tyckte jag att det var lite jobbigt att inte vara med Basti på nyår men tänkte att han ändå inte kommer vara vaken så länge efter vi åkte och nästa år skulle vi fira tillsammans. Även om jag inte tänkt att det skulle vara på barnonkologi avdelningen på Nya Karolinska så är vi tillsammans och ska njuta av dagen tillsammans ❤️

Hoppas ni alla får en bra dag och ett gott nytt 2018!

5 reaktioner på ”Nyår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s