Egentid

Efter två nätter på sjukhuset är det idag min tur att sova hemma igen. Känns alltid lika konstigt och blir nästan stressad av att vara hemma då man ser allt man kan göra och kanske borde. På sjukhuset är man i sin bubbla och kan inte göra annat än att vila då man inte är med Basti. Hemma kan man ju tvätta, städa och plocka med allt. Men försöker jobba med mig själv och att det är ok att det inte är städat hemma mm. Har ju insett att det inte finns oändligt med energi i kroppen. Detta gäller oavsett om man har ett sjukt barn eller har ett stressigt liv där allt ska hinnas med. Att sluta stressa och prioritera är oerhört viktigt för oss alla och något jag kommer jobba vidare med.

Innan jag kom hem idag var jag på hockey med min lillebror och hans dotter. Trots förlusten är det skönt med miljöombyte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s