Smärta

Bastis kropp fortsätter att plåga honom vilket ger smärta i mitt hjärta. Han vaknade tidigt i morse och har sedan inte kunnat sova några längre stunder utan skriker av smärta och då ska jag bära honom. Ibland slumra han till när vi går och ibland vill han sitta och titta på när andra barn leker. Ibland säger han även att han vill sova i mitt knä med huvudet mot mitt bröst. Basti berättar tydligt vad han vill. För att försöka underlätta för Basti nu byter de ut morfin mot metadon. Får hoppas att det hjälper vår kämpe. Att se honom ha så ont bara av att byta blöjan så att han skakar och skriker på ett fruktansvärt sätt gör så ont i hela mig och jag önskade jag kunde göra mer för honom❤️

Idag är vår förhoppning att Bastis farmor kan sova här så att Micke och jag kan få bo på hotell i natt med Mickes syster och man. Det var en jätte fin julklapp som vi hoppas kunna nyttja, men då Basti har så ont får vi vänta med att bestämma in i det sista. Julen har inte varit vad man önskat då vi varit mycket på sjukhuset och Basti haft så ont. Som tur är har mina föräldrar varit här och anpassat sig med oss i situationen. Vi var på sjukhuset både juldagen och annandagen tillsammans från morgon till kväll. Vi gjorde det bästa av situationen och beställde hit indisk mat och spelade spel. Det viktigaste är ändå att vi fick vara tillsammans på julen ❤️

4 reaktioner på ”Smärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s