2 månader

2 månader sedan vi kom hit idag. Den här tiden känns som en evighet samtidigt som den gått väldigt fort. Jag som gillar att jobba och hjälpa andra bara lämnade allt den där eftermiddagen. Det känns så märkligt att veta att jobbet och allt annat inte pausat på samma sätt som jag fått göra. Detsamma gäller såklart även Micke och Basti. Vi har fått mycket tid tillsammans som vi inte annars skulle haft. Tidigare kändes livet som en enda stress där jag aldrig kände mig tillfreds då jag inte kunde ge 100 procent på något område. Nu ser vardagen helt annorlunda ut och den sortens stress är borta. Här kan jag vara flera dagar i sträck med Basti och Micke utan att lämna huset. Vi gör oftast inte så mycket om dagarna men tiden försvinner ändå. Jag brukar känna mig rastlös och ha flera saker på gång samtidigt men nu finns det bara ett fokus och det är vår kämpe. Allt annat är oviktigt så länge vi har varandra även om allt praktiskt ändå måste lösas på något sätt mellan sjukhusbesök mm.

Basti har haft flera nätter med mycket smärta där han vaknat ungefär en gång i timmen och skrikit, vilket han inte brukar göra. Efter att ha fått morfin på morgonen släppte smärtan och han kunde somna och andades lugnt och blev mer rörlig i kroppen. Kan inte ens försöka föreställa mig vilken smärta han har i sin lilla kropp. Ikväll ska han därför få en dos morfin så natten förhoppningsvis blir bättre. Hans mage är inte helt ok igen så på kvällen fick vi stoppa hans sondmat igen då magen blev hård och han fick ont. Hoppas på bättring under morgondagen och att de ska hitta rätt nivå på smärtlindringen så att vi snart kan få åka hem, kanske fira nyår hemma innan nästa cellgiftsbehandling på onsdag nästa vecka.

2 reaktioner på ”2 månader

  1. Det var så fint att träffa dig och Basti med mormor och morfar idag. Det blev mera verkligt och vi fick se lite av det kämpiga livet ni lever just nu. Ni är mina hjältar alla tre❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s