Perspektiv

Livet är så hemskt för många och det känns så orättvist ibland. Vi har det väldigt tufft med Basti på sjukhus i två månader och endast varit hemma tre dygn med Basti som utskriven. Han har så ont att idag fick han morfin. Det var väldigt skönt att se hur han slappnade av och blev sig själv ett tag. Men man får perspektiv på situationen då vi träffade en annan pappa i korridoren som berättade att de fått ringa ambulans igår mitt under Kalle Anka och alla julbestyr. Deras dotter som har en väldigt elakartad tumör blev väldigt dålig och föräldrarna väntade idag på besked om vad som väntar. Livet är så orättvist, varför ska barn behöva lida och gå igenom all denna smärta mm. Känns så fruktansvärt jobbigt. Det känns även svårt att veta vad man ska göra i en sådan situation, jag vill bara hjälpa till om det är möjligt.

Vill återigen uppmana alla att ta vara på livet och varandra. Tyvärr kan livet förändras väldigt snabbt och ibland är det bra att vi inte vet vad som väntar men ta inget för givet och njut av stort och smått. ❤️

4 reaktioner på ”Perspektiv

 1. Du har så rätt. Ibland undrar jag hur många smällar man ska ta innan man förstår att man måste ta tillvara på det man har här och nu!
  Jag tänker ofta på er och hur snabbt allt kan förändras. Hoppas det vänder så ni får komma hem och hämta lite energi!
  Kram till er!

  Gillad av 1 person

 2. Så sant, lidande, sjukdom o olyckor som drabbar… Vad kan man mer göra än o finnas där o ta hand om varandra o vara rädd om varandra
  ( blev många o:n )
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💃

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s