God jul

Blev en annorlunda jul i år. Basti hade sovit dåligt i natt och har ont vilket gjort att dagen varit tuff för honom. Även om tomten hälsat på honom två gånger och han fått många julklappar har han inte varit helt nöjd med dagen. Vi har dock försökt göra det bästa av situationen och för att göra honom så tillfreds som möjligt.

Då Basti behöver få blod igen på grund av dåliga blodvärden och få antibiotika igen fick han och Micke åka tillbaka till sjukhuset vid 19 tiden. När de kom tillbaka till sjukhuset hade tomten varit där igen och lämnat två fina julklappar till Basti vilket han då uppskattade. För att även jag skulle känna mig delaktig så ringde vi via FaceTime. Jul är en högtid framförallt för barnen och då känns det lite extra tufft att inte få hela dygnet tillsammans som familj och att se sin älskade kämpe må dåligt så att han inte kan njuta av dagen. Som tur är har vi många fler jular att se fram emot tillsammans och vi har lärt oss att man får anpassa sig efter situationen. Allt kan bli bra även om det inte blir som vi tänkt eller önskat ❤️

Julafton blev även något speciellt då flera av er hört av sig på olika sätt och Basti fått många julklappar även av de som inte kunde vara med oss idag. Tack alla fina för ert stöd och kärlek!

En reaktion på ”God jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s