Inskrivna

Två dygn hemma den här gången innan han blev inskriven. Basti är tillbaka på rummet dit vi kom in för första gången för snart två månader sedan. Vi får se under dagen vad de säger men stackaren kräktes flera gånger i natt när de skulle kolla blodtrycket. Antagligen hade han så ont. Det kan vara en biverkning till cellgifterna han fick i onsdags. Det är så svårt när han inte kan förklara hur saker känns och hur han mår även om han är en verbal kille. Vi hoppas att Basti snart får komma hem så vi får fira jul hemma ❤

6 reaktioner på ”Inskrivna

  1. Oj oj oj, men tyvärr är det väl så att ”tillfrisknandet” (biverkningar) i kampen kan ge dessa bakslag.
    Men dagarna hemma har gett kraft o energi o vi får hoppas ni snart får åka hem igen o ha det mysigt. Kraft o mod till er❤❤❤

    Gillad av 1 person

  2. Lilla Basti, jag önskar honom så mycket styrka! Det samma även till er, som behöver stå ut med att se er krigare möta en massa motgångar. Hoppas att ni får komma hem snart igen. Kärlek till er! ❤️❤️❤️ #kämpaBasti

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s