Akuten

Idag har vi haft en skön dag hemma, på stan och äntligen fredagsmys med kusinerna och tacos. Men då Basti har börjat reagera när vi lyft upp honom och visat att han hade ont och då han har lite feber emellanåt bestämde vi efter samråd med Bastis avdelning att åka in till akuten så att en läkare kan kolla på honom. Han har mer ont i nacken och när man tar honom över bröstet. 

När vi kom till akuten var väntrummet fullt av sjuka barn. Då vi var föranmälda från avdelningen och inte ska vara med andra sjuka personer fick vi ett rum direkt. Nu sitter vi och vänta på att sätta nål för att kunna ta prover så vi vet om vi blir kvar här eller får åka hem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s