Hemma!! 

Vi är äntligen utskrivna! Det känns helt underbart, som en helt ny värld. Inga kontroller, inget pipande, inga plastade madrasser utan en skön soffa och säng och vi kan laga vilken mat vi vill. Samtidigt är det den här ständiga oron över att behöva åka tillbaka närvarande vilket vi fick känna av redan efter ett par timmar då Basti hade över 38.5 i feber. Men efter samtal till avdelningen, som man kan ringa dygnet runt, kom vi fram till att vi skulle ge honom Alvedon och ha koll på feber och allmän tillståndet. Då Basti svarade bra på Alvedon och verkar må bra så är vi fortfarande hemma och hoppas slippa åka till sjukhuset innan måndag då Basti ska ta prover för kontroll. Nästa cellgifterna är inte förrän den 3 januari. Nu hoppas vi på en jul hemma med mycket mys och bus.

7 reaktioner på ”Hemma!! 

  1. Julkram! Vilken tuff verklighet, att pendla så mellan hopp och besvikelser… Samtidigt fantastiskt att det finns hjälp att få. Hoppas innerligt att ni får vara tillsammans hemma i jul 🙏.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s