Permission

Basti längtade nog hem idag. Han var väldigt grinig på förmiddagen och jag fick inte ens sitta ner för att äta frukost utan skulle stå och bära honom. Låter kanske dumt att han får ”bestämma” men han blir så fruktansvärt arg så han till och med får näsblod. Jag orkar inte ta den fighten just nu då även jag känner mig ganska sliten

Efter lunch fick vi åka hem på permission. Så himla skönt och Bastis humör blev bättre. Jag hann fixa iordning alla paket till julafton då det gäller att passa på när man är hemma. Basti äter till och med lite mat när vi är hemma vilket han slutat med på sjukhuset känns det som. Han vill ha mat på sjukhuset men när maten sedan är klar säger han bara blä och vill inte alls äta. Det känns väldigt frustrerande att slänga så mycket mat, men vad ska man göra.

Vi skulle kunna sova hemma i natt, men vi gjorde bedömningen att det är bättre för vår morgontrötta Basti att åka tillbaka ikväll så att han slipper gå upp så tidigt. Basti brukar inte somna förrän vid 22 på kvällarna och då blir det jobbigt för honom att gå upp 6.30. Imorgon väntar nämligen nya cellgifter som vi hoppas ska gå bra och inte påverka honom för mycket då vi vill bli utskrivna nu och få vara hemma ❤

3 reaktioner på ”Permission

  1. Tycker ni gör helt rätt i som följer Bastis behov o önskemål ❤️ Du skämmer inte bort honom, Ellinor. Du ger honom kärlek! ❤️ ”Fighter” har ni all tid i världen att ta sen, när ni alla har mer energi. Kramar till er ❤️ #kämpaBasti

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s