Tomtar


Vi har haft en händelserik dag på sjukhuset som började med besök av clownerna. Så fort Basti såg clownerna ropade han efter dem och bubblor. Tänk att för två månader sedan visste han inte ens vad en clown var. Efter att ha fikat lite kom clownerna till Basti som hade koll hela tiden på vart de var och fikade. Clownerna blåste såpbubblor och gjorde en ballongelefant till Basti idag.

Efter det begav vi oss till lekterapin där det var kändistomtar på besök. De sjöng, trollade och delade ut julklappar. Det är fint att dessa personer ger av sin tid då man ser hur de lite äldre barnen uppskattar det extra mycket.

Därefter hade vi en sångstund där det varvades julsånger med Pippi och hjulen på bussen. Basti är ganska blyg vid första mötet och stunden, men sedan kan han vara en liten spexare.

Dagen avslutades med middag som anordnades av Barncancerfonden. Middagen besöktes av tomten som lovade att komma tillbaka på söndag. Basti hade full koll på tomten och blev inte alls rädd som barn kan bli ibland. Han ropade sedan efter tomten när han dök upp i reklamen.

Själv satt jag och pratade med en trevlig kvinna från Barncancerfonden som var i samma situation som oss för 9 år sedan då hennes dotter på då 2 år fick leukemi. Så skönt att höra att en vardag väntar efter behandlingen även om resan dit kan kännas lång. Men allt kommer att bli bra så småningom.

Efter denna händelserika dag ligger nu Basti och tittar på telefonen. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Den kommer inte bli lika händelserik som idag antagligen men vi hoppas på att få komma hem. Basti har haft feber i eftermiddag och hans rumpa är inte bra pga cellgifterna i blöjan, men vi hoppas på lång permission i vart fall.

En reaktion på ”Tomtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s