Födelsedag

Vi gjorde det bästa av dagen trots att det inte blev som vi önskade igår.

Vi startade dagen med att öppna ett paket från en vän till mig, vilken tur vi fick det igår för vi hade inga andra paket på sjukhuset. Därefter sjöng några sköterskor för Basti och han hade även facetime samtal men uppskattade inte sången. Annorlunda blev det när clownerna kom och gjorde ballongsvärd, blåste såpbubblor och trollade. Deras sång uppskattades ❤

Därefter lekte vi lite och busade på sjukhuset så proverna var bättre än tidigare vad det gäller Bastis vita blodkroppar däremot hade han lågt blodvärde så han fick lite blod. I samband med det kom även Bastis nyvunna vän med familj på sjukhuset förbi med ett paket. Vilka underbara människor vi träffat här!

Efter att ha sovit en stund begav vi oss hem vid 16 tiden för lite permission. Basti fick äta god mat, paket och en privat gitarrist som spelade för honom. Det var underbart att se honom blåsa ut ljusen på tårtan. Vilken underbar kille vi här!

Innan gästerna kom till vår lilla fest var jag tvungen att slå in paketen med pappret jag köpte igår. Paketen blev inte så fina som de brukar men de var i alla fall inslagna. Basti var ändå inte så förtjust i att öppna paketen men det var roligt att leka med sakerna i. Och det fanns många paket att öppna både från de som var hemma hos oss och de som skickat med posten. Han blir lite bortskämd vår kille ❤

Efter en kväll hemma åkte vi tillbaka till avdelningen där nattsköterskorna gjort iordning en present till Basti.

Dagen blev inte som jag föreställt mig tidigare i år men den blev helt perfekt i den värld vi lever i just nu och detta kommer hela familjen leva på länge ❤

En reaktion på ”Födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s