Bergodalbana 

På förmiddagen fick vi veta att Bastis cellgiftsnivåer i blodet var tillräckligt låga för att åka hem idag. Vi skulle bara ta några prover till vid 14. Jag blev så glad att jag sken som en sol. Tänk vad underbart att få fira hans 2 årsdag hemma 😃

Basti var doktor på lekterapin och gjorde en tomte. Därefter kom pysselbyrån till avdelningen igen så Basti ritade lite. Därefter kom två sköterskor in med presenter till Basti inför födelsedagen imorgon eftersom vi skulle åka hem idag❤

Medan vi väntade på provsvaren åkte jag in till stan för att köpa presentpapper för att slå in Bastis paket till imorgon. Jag fick även lite egentid för att klippa mig. 

När jag kom tillbaka till sjukhuset hämtade jag ut medicinen på apoteket och därefter packade vi ihop det sista. Vi tog bort Bastis nål och bokade sjukresa hem. 

Då kom vändningen. Sköterskan skulle bara ta tempen innan vi hann lämna rummet. Tempen visade 38.4 så vi fick vänta i 45 min innan vi tog en ny temp som visade 38.7. Detta var inte enligt plan! Det var bara att boka av taxin och plocka upp sakerna igen. Därefter sattes ett nytt bedövningsplåster på porten för att kunna sätta en ny nål. På behandlingsrummet satte de först en nål men den funkade inte som den skulle så de fick ta bort den och sätta en ny. Basti var lika duktig som vanligt medan jag kände hur det började snurra i huvudet och jag blev kallsvettig. Jag fick lägga mig på britsen för att inte svimma. 

Vilken dag detta varit och vilka tvära kast mellan hopp och förtvivlan. Idag fick vi besked om att Ellas hjältar vill uppfylla en av Bastis önskningar, se länken. Är så tacksam för alla som bryr sig om min kämpe ❤ 

https://www.facebook.com/groups/1251897934842811/permalink/1743682025664397/

3 reaktioner på ”Bergodalbana 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s