Kommande fas

Vi hade samtal med läkaren idag om den fas som Basti befinner sig i just nu och som pågår till den 7 februari i vårt fall. Om det går enligt plan är nästa cellgifter den 20 december och därefter blir det uppehåll i 2 veckor tills nästa 24 timmars kur där man är på sjukhuset i ca 4 dagar och sedan rullar det på så. Vi får hoppas att det går enligt plan så att vi både få fira jul och nyår hemma tillsammans.

Idag har Basti pysslat med pysselbyrån som var på besök. De kommer varje tisdag och torsdag i ett par timmar. Är så imponerad över hur länge han orkar vara koncentrerad och pyssla. Roligast är när han får hjälp av någon annan än mig och Micke. Även en clown var på besök på avdelningen och en kamel med de tre vise visemännen så idag har det varit full rulle. Det är skönt för då går tiden lite fortare, särskilt eftersom Tv:n ligger nere sedan igår kväll. 

Höjdpunkten idag var förutom att leka affär med farfaster att ringa videosamtal till kompisarna på förskolan. Han fick hälsa på alla barnen och de sjöng för Basti. Han fick även några slängpussar och någon ville krama honom i telefonen, så mysigt! Läkaren sa idag att de inte ser några hinder när han blir utskriven att träffa sina kompisar i vårt fall ute på gården. Nu längtar vi tills dess!

6 reaktioner på ”Kommande fas

  1. Hej familjen och hej ”Elle”! Efter ett besök hemma på gatan idag fick jag plötsligt en ingivelse att facebooka min gamla barndomsbästis. Till följd av detta hamnade jag även här… Vet inte vad jag ska säga. Ord är liksom överflödiga… En sån underbart fin pojke ni har! Kämpa Basti! ❤ ❤ /Therese

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s