Lucia

Jag har länge sett fram mot Lucia när Basti började förskolan då han skulle få vara tomte eller pepparkaksgubbe. Vi övade redan förra året, se bilden. Men det blir inte alltid som man planerat. Vi fick istället kolla på luciatåg på avdelningen innan Basti sövdes. Måste erkänna att jag fällde en tår då jag önskade att vi fått uppleva detta på förskolan istället.

Även personalen gick luciatåg i morse men vi avböjde den väckningen då Basti skulle fasta och den tiden vill man ha så kort som möjlig när han är vaken. Så himla fint av personalen att ställa upp för barnen på detta sätt! ❤

Förra året förberedde vi 1 årskalas och julen för fullt de här dagarna genom att baka och göra olika sorters godis. I år vet vi inte ens om vi får fira hans födelsedag hemma och jag har inte ens slagit in hans paket och än mindre planerat för kalas. Tur att jag i alla fall var ute i god tid med att köpa både födelsedagspresenter och julklappar till vår kämpe. Känns så olikt mig att inte ha saker fixat i tid och planerat allt, nu får vi ta en dag i taget vilket är jobbigt men på ett sätt nyttigt.

Basti fick tidigare en bok med sina kompisar från förskolan som vi ofta tittar i. Han blir så glad när han får se sina vänner och berättar för mig vilka alla är. Idag fick han ringa med facetime till två av sina kompisar på förskolan och det var så mysigt att se hur de pratade och lekte med varandra genom telefonen. Jag hoppas att de snart kan träffas för om han fick den glädjen av ett telefonsamtal kan jag bara tänka mig hur det blir när de får ses ❤

4 reaktioner på ”Lucia

  1. Grät igenom hela texten 😰😰😰 fy så orättvist livet är!! 💙 Hoppas han blir bättre så han kan träffa sina vänner snart, fira födelsedag och till nästa år -fira lucia på förskolan 💙

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s