Inte enligt plan, igen…

Idag skulle Basti ha sövts för ryggmärgsprov och efterföljande cellgifter. Vi duschade honom under protest i morse och agerade som att det skulle bli av med fasta mm. Men efter att Basti haft feber i natt och att den kom tillbaka på morgonen när Alvedonen slutat verka bestämde sig läkarna för att skjuta på allt ett dygn. Vi får hoppas att Basti blir bättre under dagen så att det kan genomföras imorgon för då skulle vi kunna få åka hem på lördag om allt går enligt plan. Men vågar inte hoppas på det än då det inte verkar vara så mycket som går enligt plan när det gäller Bastis behandling förutom att cancercellerna har reducerats kraftigt.

2 reaktioner på ”Inte enligt plan, igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s