Hur ska man göra?

Igår kväll tittade jag på svenska hjältegalan på TV och blev återigen påmind om att det finns många hjältar som bidrar till förändring och förbättringar för andra. En av dem som fick pris var mamman till Annica som gick bort i cancer för 30 år sedan. Hon fick frågan hur man ska bemöta familjer som drabbas av cancer. Hon tyckte att man ska ta kontakt tex ge en blomma, laga mat eller ge en kram och gå på bio med ev syskon. Hon ansåg inte att man skulle lämna familjen i fred. Jag delar denna bild och är så tacksam för alla som hör av sig till oss och stöttar på olika sätt. Efter lång tid på sjukhuset är det väldigt uppskattat med besök för att bryta vår vardag här. Snart blir det besöksförbud på avdelningen men även hemma vill vi få avbrott i vardagen så länge man är frisk. Även ni som hör av er på olika sätt uppskattas men jag är ibland dålig på att svara beroende på hur mycket ”egentid” Basti ger mig. Vill bara med detta ge min syn på hur jag gärna tar emot ert stöd och känn aldrig att ni är ivägen eller sluta höra av er till oss för det uppskattas verkligen ❤

3 reaktioner på ”Hur ska man göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s