Mat, MAAT!

Från att han inte vill äta något till att Basti vill äta allt. Vad hände?! Han vill äta hela tiden och blir galen när han inte får som han vill. Helst ska han få allt han pekar på direkt. Det är jobbigt i vanliga fall med barn som är hungriga men detta är något annat. Det är frustrerande att ena dagen tjata på att han ska äta till att nästa dag säga stopp då det inte är bra för hans mage. Att han sedan skriker och inte går att göra nöjd är tufft. Detta resulterar i att jag inte är särskilt konsekvent i mitt föräldraskap som man kanske borde. Ofta blir det tyvärr som Basti vill då jag inte klarar av att stå emot. Vi får väl se vad detta kommer resultera i framöver.

Idag fick vi träffa några herr och damhockey spelare från AIK som besökte avdelningen. De bjöd på fika, pysslade och spelade bordshockey med barnen. Även jag och Basti spelade och vann såklart över spelaren från AIK. 😀

Basti har haft feber idag igen så vi får se om morgondagens planer går att genomföra med sövning och efterföljande cellgifter.

2 reaktioner på ”Mat, MAAT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s