Uppvaket igen..

Är nog som några skrev förra gången jag skrev om sövning att man aldrig vänjer sig. Basti var väldigt lugn idag när vi kom ner till operation och blev väldigt pratig och nöjd när han fick lite lugnande. Sedan fick han sömnmedel och vi såg hur hans uppsträckta arm med vargis blev tung när han sov. Det går så himla fort när de somnar. Jag blev utledd igen och fick gå tillbaka till rummet. Känslan när det bara är en säng i rummet är inte rolig, det fattas verkligen någon då. 

Att sitta i det tomma rummet och vänta på att telefonen ska ringa känns varje gång som en evighet. De sa att det skulle gå snabbt på operation så när det passerat en timme började alla möjliga tankar fara runt i huvudet. Varför ringer de aldrig och vad har gått fel? När sedan telefonen ringer är det en väldig lättnad och nu sitter jag jämte min kämpe som fortfarande sover. Förhoppningsvis vaknar han snart och vi kan få en mysig eftermiddag och han sin mjölk som han tjatat om. Sedan blir det ny sövning imorgon eller på tisdag igen..

2 reaktioner på ”Uppvaket igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s