Min hjälte!

Nu får det räcka! 

Idag bytte de Bastis sond medan han var sövd. De hade haft svårt att sätta dit den varför det hade blött lite. När Basti vaknade mådde han lite illa och kräktes lite blod pga detta, men det gick över ganska snabbt.

Basti mådde jätte bra på eftermiddagen och när han röntgades busade han med sköterskan. Trots att han busade med glimten i ögat så instruerade han vad jag skulle ha på mig och låg still när han skulle. Han är så duktig och personalen som busar med honom gör att han tycker det är helt ok att röntgas och komma tillbaka.

Efter att ha ätit en hel del vitlöksbröd, choklad och druckit mjölk så skulle vi byta blöja. Vi hann precis komma in till badrummet och då började Basti kräkas. Han kräktes så mycket att sonden åkte ut ur munnen. Som tur var kom personalen snabbt på plats och hjälpte mig med att dra bort tejpen och därefter sonden. Vi torkade och tvättade och därefter var det bara att gå bort till behandlingsrummet. 

I behandlingsrummet skulle en ny sond sättas in. Det var första gången den skulle sättas dit när Basti var vaken. Vi har tidigare kunnat sätta den i samband med sövning med eftersom han behöver ha sond för sin medicin kunde vi inte vänta till tisdag den här gången. Jag fick sitta med Basti i knät på en brits och hålla fast hans huvud och armar men Basti satt helt stilla och grät bara lite. Han är min hjälte! Vi har en grym kille som är helt underbar trots allt han får gå igenom ❤

10 reaktioner på ”Min hjälte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s