Hemma

Dagen har bestått av taxiresa hem och mys. Basti var inte imponerad av julgranen och tomtarna hemma, men desto bättre var det att få vara i köket och koka korv. Vi öppnade julkalendrarna som legat hemma hela tiden vi varit på sjukhuset. Vi fick därflr öppna 9 luckor direkt i båda kalendrarna. Undra hur många vi får öppna nästa gång vi kommer hem.

Det var även mycket bus när vi fick besök av farfaster med fru. Basti spelade till och med lite innebandy i köket, även om det bara var en kort stund så var det framsteg vi gillar.

När vi kom tillbaka till sjukhuset så hade vi fått ett nytt rum med fin utsikt över hela stan istället för att ha utsikt mot toraxklinikens patientrum. 

Vi hade planerat för att få åka hem även imorgon men när vi kom tillbaka ikväll fick vi besked om att det blir operation imorgon istället för måndag då det var fullt hos kirurgen på måndag. Nackdelen med att det blir redan imorgon är att Basti måste sövas igen på måndag eller tisdag innan han ska få nästa cellgiftsbehandling. Blir då även några extra duschar vilket Basti inte uppskattar. 

2 reaktioner på ”Hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s